Några sista ord …

Terminen är nu nästan slut och kursen i svenska b med den. Det innebär att ni ska lämna tillbaka några läroböcker som vi använt på kursen.

  • Glöm inte att lämna till biblioteket: Svenska språket. Handboken och Texter & tankar (alltså en bok om språket och en eller två böcker om den underbara litteraturen)!
  • Glöm inte heller att lämna in nationella provets texthäfte till mig!

Det har varit jättekul att ha er det här året! Jag tycker att ni är väldigt duktiga och att ni jobbat hårt! Hoppas att ni kommer att känna att ni har nytta av det som vi gjort.

Jag gillar att ni varit så aktiva och drivande och kommit med önskemål och konstruktiv kritik under kursens gång. Ibland har jag kunnat anpassa kursen efter era önskningar, ibland inte, men era synpunkter har alltid varit bra och fått mig att tänka till ytterligare.

Jag vill också tacka er för att ni tagit er tid att göra utvärderingarna! Nu har jag börjat samla ihop materialet och länkarna till redovisningen kommer snart att ligga i detta blogginlägg.

Här är länken till utvärderingen av användningen av digitala verktyg: https://docs.google.com/document/pub?id=1rVn4UOr41zLZY2BtOZI-TLKw3a4yEpT9y9IB3YysQno

Här är länken till utvärderingen av kursen i sin helhet: https://docs.google.com/document/pub?id=1ZUhu8ce2XPjkx6xx_IOurnQOIeGo0_asM-xRf9DNdgk

Läs gärna igenom det och skriv gärna en kommentar på det här inlägget. Stämmer utvärderingarna med era intryck? Kanske har ni tips på hur jag ska tolka en del av svaren?

Merry Christmas

Bloggarna och wikin kommer att finnas kvar, så ni kan även fortsättningsvis hitta material där om ni till exempel vill kolla upp vad man ska tänka på när man skriver en debattartikel.

Vår sista lektion ska vi läsa varandras inlägg om 1900-talslitteraturen och skriva korta kommentarer i form av frågor och uppmuntrande tillrop. 🙂 Vi ger alltså inte så mycket konstruktiv kritik, utan ägnar oss mest åt lustläsning!

Vi ska också ha några muntliga nationella prov i ett närliggande klassrum: August, Hedda, Yousef och Petra.

De som vill men inte fick chansen i tisdags vill jag prata med ang betygen.

De sista minuterna av lektionen skulle jag dessutom vilja prata om utvärderingen. Jag vill visa er en sammanställning och höra era kommentarer.

Tack för den tid som varit! Lycka till med era fortsatta studier!

Vänliga hälsningar

Charlotta

Comments are closed.

Hoppa till verktygsfältet